“Bomba” sa Old Trafforda: Manchester United u januaru kreće po Edina Džeku

Iako ima 33 godine u Unitedu su mišljenja da bi Džeko svojim iskustvom i znanjem bio od velike pomoći engleskom velikanu
Tek nakon što je produženjeme ugovora sa Romom prošlog ljeta smirio nagađanja o odlasku iz Rima, čini se da će i u predstojećem, zimskom prijelaznom roku, Edin Džeko biti glavna tema evropske sportske javnosti.

Kapiten fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine u januaru bi mogao potpisati, ni manje ni više, nego za Manchester United! Tako bar tvrdi novinar ESPN-a.

U Unitedu su nezadovoljni učinkom tandema Rashford – Martial i rekontrukcija napada bit će prva opcija u nadolazećem prijelaznom roku.

Pomenuti mediji navodi da je Džeko glavni favorit, s obzirom da se situacija oko angažovanja Marija Mandžukića zakomplikovala.

Iako ima 33 godine u Unitedu su mišljenja da bi Džeko svojim iskustvom i znanjem bio od velike pomoći velikanu sa Old Trafforda.

Dijamant je nosio dres gradskog rivala Cityja, pa je pitanje kako bi u slučaju da se posao završi reagovali navijači Crvenih đavola.

Izvor:
Faktor/ESPN

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Težak sudar u Zenici, četiri osobe prevezene u bolnicu

Read Next

Kako država brine za mlade u BiH – manje prilika za one koji žive u manjim mjestima