Prije godinu i po u bazenu mu se utopila kćerka, sada dobio blizance

Nekadašnji američki skijaš Bode Miller na Instagramu se pohvalio fotografijom dvojice sinova, blizanaca koje je njegova supruga Morgan rodila prošlog petka.

“Za ovakve trenutke ne postoje riječi. 30 minuta je bilo potrebno da nam donese jedan od najvećih darova i iskustava koje smo ikada primili. Dobrodošli na svijet moji dečki s brzih utrka”, napisao je u objavi 42-godišnji Miller.
Miller je inače najbolji američki skijaš u historiji. U karijeri je ostvario 33 pobjede i 79 puta se penjao na pobjedničko postolje.


Jedan je od petorice skijaša (uz Marca Girardellija, Pirmina Zurbriggena, Kjetila Andrea Aamodta i Günthera Madera) koji je uspio ostvariti pobjede u svih pet disciplina.
Prije pet godina Miller je završio profesionalnu karijeru i odlučio se posvetiti porodici.

Nažalost, prije godinu i pol se njemu i supruzi dogodila velika tragedija. Njihova kćerkica Emeline je u dobi od samo 19 mjeseci pala u bazen i utopila se.

Bode je bio shrvan, kao i njegova supruga Morgan koja je u tom trenutku bila trudna s njihovim sinom Eastonom koji se rodio u oktobru 2018. Početkom ove godine, Miller je saznao da će se proširiti i to da stižu blizanci.

Radiosarajevo.ba

Read Previous

Porodica moli za pomoć: U Tuzli nestao 23-godišnji Dino Okanović

Read Next

Ko je bio i kako je govorio Hakija Meholjić